Befinner mig i vår lägenhet i Elvira, Marbella. Denna gång ska vi bara ha semester, fast det blir ju ändå att vi fixar med en massa olika saker. Idag har vi varit och köpt en köksblandare och en takfläkt. Tyvärr var det för korta slangar på köksblandaren så den måste vi byta. Förhoppningsvis ska det inte vara några större problem att få upp takfläkten, men man vet ju inte riktigt hur elledningarna är dragna. Denna gång måste vi också ordna med vår deklaration för lägenheten. Den tar man med sig till sin bank och registrerar samt betalar. Vårt ombud som hjälpte oss med allt pappersjobb i samband hjälper oss även med deklarationen.
 
Det var lite spännande att komma till lägenheten denna gång. Den har ju varit uthyrd hela säsongen, men allt var i sin ordning. Våra gäster har varit skötsamma vilket känns mycket bra. Vår städhjälp har också gjort ett mycket bra jobb, det var väldigt rent och prydligt överallt. Så vi känner oss väldigt nöjda så här långt med vår första hyrsäsong och ser fram emot nästa. I oktober kommer våra första långtids-hyresgäster. Dom ska bo i lägenheten i sex månader, det är inte utan att man blir lite avundsjuk.
 
Vi ska försöka ordna med ett smart internetabonnemang nu när vi är nere. Jag har läst om Más Móvil som har så att man kan parkera abonnemanget kostnadsfritt när man inte är här. Om det funkar så skulle även våra gäster kunna dra nytta av det.