Nu var det länge sedan jag bloggade igen. Livet kommer emellan. Men sist vi var nere i Spanien så fick jag anledning att testa det jag skrev om att vända en p-bot. 

Vi hade bråttom och ställde bilen på en p-ruta i centrala Fuengirola utan att scanna området på p-automater ( det syntes ingen i närheten ) och gick iväg för att göra ärenden på banken. Det var kö så det tog lång tid. Min man vart orolig för parkeringen och gick tillbaka för att kolla bilen efter ca 30 min och då satt den där. P-boten! 60 ( helt onödiga ) euro. Han kommer tillbaka ganska uppgiven och "läser" en ramsa över stadens p-lisor. Men då kommer jag ihåg mitt eget blogginlägg ( visste att jag skulle ha nytta av detta själv en dag ) och vet precis hur vi ska göra. 

Vi åkte tillbaka till gatan där vi parkerade och nu ser vi p-automaten direkt, den fanns bara ett 20-tal meter från platsen vi hade parkerat på. Vad blind man kan vara. Jag går ut och knappar in min kod och reducerar en bot på 60 euro till 4,95 istället. Då blir man glad!