Vi drömmer fortfarande om att kunna flytta till Spanien, eller i alla fall att kunna vara där under längre sammanhållna perioder. Men det är svårt att se en lösning på det just nu. Vår son har börjat skolan och helt plötsligt är vi fast i terminer, inte bara i arbeten. Men det finns ju två svenska skolor i närheten av oss. En i Marbella och en i Fuengirola, så det hade varit lösbart, man kan ju vara gäststudent periodvis.
 
Svårare då att lösa det här med arbete. För arbeta måste vi fortfarande. För en tid sedan började jag arbeta med ett Network Marketing företag inom hälsobranschen. Företaget heter Forever Living Products och är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Företaget har sedan starten 1978 utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika och snabbväxande företag med återförsäljare i mer än 150 länder.
 
Jag har precis kommit igång men jag har redan nu en liten men stadig kundkrets. Jag har faktiskt registrerat mig som distributör även i Spanien och i Tjeckoslovakien, för där har jag en svensk kund. Hon utbildar sig till läkare i Praag. Min vision och mitt mål är att jag ska kunna bygga upp en organisation i Spanien och på det sättet kunna skapa mig mitt eget jobb och på så sätt göra det möjligt med längre vistelser i Solen!
 
Jag vet att jag inte är ensam om att vilja kunna flytta helt eller delvis men att det stupar på just jobbet. Så här kommer mitt bästa tips till dig! Gå in på www.discoverforever.com och läs på om företaget Forever ( på denna sida kan du välja andra språk än engelska ). Gå sedan in på www.foreverliving.se och titta lite mer. Du kanske redan känner någon som är en oberoende distributör, ta kontakt med den personen och be om en Affärspresentation. Det är alltid helt gratis och utan förpliktelser. Vill du veta mer om mig så är du välkommen att besöka min hemsida www.myaloevera.se/mariasaloeshop
 
Forever erbjuder en verksamhet där vanliga människor kan nå oanade resultat! Du riskerar ingenting, det är inga avgifter eller kvantiteter som ska uppnås. Våga testa - Live your Dream!
 
Ha en underbar dag!